Tulipántoss Creative Commons License 2022.06.18 -2 2 22901

Apropó André! ( A lányok kedvence volt!) Őt  sem írták ki még a sorozatból, és Orsit ( Molnár Csengét ) sem.

( Legalábbis a retro névsor szerint. )  

Ergo, Orsit is várom vissza Bencéhez. Jobban örültem volna nekik, mint ezeknek a csitri, jelentéktelen emberkéknek.

És ha már Karesznak is megérkezik  a "rokona" Karolina a hajóra, érkezzen meg Joe-nak is az unokahúga, azaz Orsi! 

Akire Bence mindig is hallgatott. Mesi pedig menjen Erikhez, vagy  vissza a hajóra Kareszhez.  :)  És pátyolgathatja legalább Karolinát. Rebekát pedig vigyék el a nevelő szülők a jövő héten és punktum! :) 

Egyébként, anno sosem gondoltam volna, hogy valaha is megváltozik a véleményem Orsiról!

Azt meg pláne nem  gondoltam, hogy még egyszer vissza is várom a sorozatba! :)

Ez a polgárpukkasztóan viselkedő lány, akkor kezdett el változni és kezdtem el figyelni őt, amikor az utcán a koldus a kezéhez ért, és  reszkető kezével valamit kért. Orsi adott pénzt az öregnek, és bajba is került e miatt. De a munkahelyén, felvállalta a koldus iránti szimpátiát, kiállt mellette, és inkább munka nélkül maradt.

Majd ápolónővérként, ugyanúgy kiállt a betegekért is. Hiányos szakmai tudását magabiztos habitussal ellensúlyozta, ami tele volt empátiával!  Nem mellesleg, nagyon jól állt neki a "hivatali cucc!"

És még a végére majd befuthatna Franci is, de ez csak képzelődés már. Mert akár visszatér André, Orsi, Franci akár nem, fikciózni jó és nem utolsó sorban kellemes dolog várni valakit, akit a múltban kedvelt az ember...........