pudingman Creative Commons License 2022.06.18 0 0 4305

"Majd megismeritek , ti is a homok sivatagot !"

He,he! 25 éve, évente négyszer-ötször futok Egyiptomban, Marrokóban a sivatagban. Gondolom, jobban ismerem, mint te! Pl. az egyik edzésem, elfutok Hurghada-ból a Makadi öbölbe, ott veszek 2 banánt, vizet, feltöltöm a Camelbak-emet és visszafutok. Ez 64 km.  

Az első kép a Sínai-félszigeten a második, Nyugat-Thébában készült. De szeretem a vizet is: a kép 1983-ban a Velencei tavon készült, és a zenét: áprilisban készült, az egyik unokám 11. szülinapján játszottam neki a Happy Birthday-t.  

Gondolom, a te sivár életed imádkozással, félelemmel és a hülye bibliád idézésével telik. Van egy német mondás: Es gibt ein Leben vor dem Tod. Van élet a halál előtt. Ezt én kiegészíteném: de nem mindenkinek. Vannak még élőhalottak is: a szellemekben, ördögökben hívők és az istenfélők is azok. :))

De megint nem válaszoltál: a hülye mesekönyvben két különböző nemzettségfája van jézuskának. Melyik az igazi, hiszen, az minden normális embernek világos, hogy az egyik hazugság. 

De most nem másolj! Erőltesd meg az agyacskádat és válaszolj saját szavakkal. Fogadjunk, hogy képtelen vagy rá... :))

Előzmény: 11_11 (4298)