hetedhét Creative Commons License 2000.02.14 0 0 28
Sziasztok!
Lenne egy történetem. Ma reggel esett meg velem.

Bringával járok munkába (általában), és ma reggel a Hungária krt. végénél amikor elértem egy kereszteződést nem igazán tudtam lemenni a BICIKLI ÚTRÓL, mert egy taxi állt ott keresztben. Egészen pontosan úgy nézett ki a dolog, hogy a járda egy része van kijelölve bicikli útnak. A kereszteződésnél pedig van egy zebra és közvetlen mellette a bicikli út. A taxi már lent az úttesten állt a bicikli utat teljesen, a zebrát pedig részben elfoglalva, amúgy 40 cm-re a Hungáriától, tehát minden tekintetben szabálytalanul.
A taxi csomagtartója fel volt nyitva és a tulaj(?) éppen pakolt be/ki valamit. Mivel a járdán is parkoltak ezért némi nehézségembe került lemenni a járdáról, de sikerült. Ezek után odagurúltam a taxishoz és megkértem(a lehető legudvariasabb módon), hogy ne álljon már ide, mert így elég nehéz közlekedni.
Nos erre a válasz már önkívületben jött, hogy mit érdekli őt, hogy lehet-e közlkedni vagy sem, és különben is miből áll megkerülni, meg miért nem várom meg azokat akik a járdán parkolnak, hogy nekik is elmondjam a problémámat. Merthogy neki így a legkényelmesebb pakolni és nem képzelem, hogy a cuccait azért fogja tíz méterrel odébb cipelni, hogy a hülye bicikliseknek egyszerübb legyen? A biciklisek le vannak sz*rva.

Hát ilyenek vagyunk mi emberek!/?