BAttix Creative Commons License 2022.06.17 0 0 19927

Igen, olvastam. Erdekes, nem tudtam eddig hogy a szolo is fertozodhet virussal is.

Az a helyzet hogy nagyon szivesen vasarolnek megbizhato uzletbol, en se tartom normalisnak hogy innen onnan osszeszedunk oltocsapot s agat s miegymast mert a vegen, csak megjarjuk, ha nem virust vmit ugyis hazaviszunk.

A gond az h nincs honnan beszerezniezeket a mutatos, szep, ugynevezett " sztar" fajtakat.

Nalunk a hirekbe az egyik tv adon szerepelt egy fiu, Romania eszaki reszerol, s akkor tudtam meg hogy nem csak a Csaba gyongye a csemegeszolo. Eloszor utanakerestem facebookon majd youtubon s dicseretes dolognak tartottam hogy ennyire elfogult s atmegy a hataron s ennyi odaadassal foglalkozik vele.

Tole vasaroltam s nem is hibaztatom sot halas vagyok hogy kuldott egyaltalan s lehet h nala meg sem jelent ez a jelenseg.

Eleg baj hogy ennyi nyavaja van, virus, gomba, bakterium s miegymas...

Ha uzletbol vasarolok, megszerezhetem az arkadiat, suvenir odessa t, km jupitert, Csaba gyongyet...

Ennyi velemenyt meghallgatva, vagjad-ne vagjad, inkabb meg kicsit varok, nem tudom mennyi az a "kicsi".

Előzmény: szölőszem (19926)