tropheus2 Creative Commons License 2000.02.14 0 0 81
Üdv a topic résztvevőinek!
Végig olvastam az egészet (eddig)és nem állomn meg hozzászólás nélkül.Felháborít az egyházak a vallás nevében milyen szinten akarnak uralkodni az emberiség azon részén aki hagyja magát.Milyen alapon mernek az emberek alapvető magánügyébe beleavatkozni!!!!!!!A saját házuk táján kéne söprögetni, mondjuk eltörölni a cölibátust mert természet ellenes egy férfinek egész életén át szexuális önmegtartóztatásban élnie.Ez eredményezi a katolikus egyház által egyre nehezebben eltusolható gyerekek ellen elkövetett sexuális büncselekményeket.Elnézést ha offtopic voltam de mélyen felháborít ez a begyöpösödött demagógia amit itt kedves Satya felvezetett.Főleg , hogy olyan dologról nyilatkozik amiben az életben nem lesz érintve.
Az tény, hogy ha lehet meg kell előzni az abortuszokat, védekezéssel felvilágosítással.Talán éppen az egyháznak köszönhetjük, hogy itt tartunk.Ők mondták azt, hogy ilyenről nem beszélünk, az ő általuk felállított erkölcsi "normák" akadályozták meg
hogy a vallásos családokban erről nyíltan beszéljenek.De a nem vallásos közegben is az évszázadokon belénksúlykolt "normák" gátolják a nyílt beszélgetéseket.
üdv Tropheus
Előzmény: Antisystem (79)