mrzool Creative Commons License 2000.02.14 0 0 156
Hi!

>Nem értem logika de mindeggy.. Az hogy a következő rész tartalmát nem mondom el az >oksa, de hogy mi történt legutobb.. hát nem is tom.. akor nem mondok semmit..

Ki kell állnom Dob mellett, mert igaza van. Ez nem spoiler, mert bárki láthatta. És a fórum egyik része, hogy megbeszéljük a részek tartalmát. Ha Dob vagy én most leirnám a 6. évad részeinek tartalmát, jogosan küldhetne el mindenki egy kis asszimilálásra a Delta kvadránsba.:))) De igy? Vagy ha az epizódokról nem beszélhetünk, akkor miről?

>Kedvenc brazil 2. csatornánk mégiscsak újraszinkronizálta az ST5-t?

Valoszinuleg nem. Ha meg mégis, akkor MENJENEK A FRANCBA! Még nem néztem meg, de felvettem, szóval ma megnézem. Úgy cirka fél órát néztem belőle pénteken, aztán nem birtam tovább... Inkább néztem az X-aktákat. Sulu hangjától teljesen kiakadtam. Újabb gyöngyszem: vészüzenet, vészrádió, vagy mi is volt? Szóval ezt a warp ill. subspace szót olyan nehéz leforditani???

Voyager:

>A Kapitány ugyebár nő.. evvel nem lenne semmi baj,
> de hát ne akarjon keménykedni, kihangsúlyozhatnák a nőies voltát is.

Majd fogják, nem is egyszer, csak várjuk ki. De mégis mennyire kéne kihangsúlyozni?

Chakotay-t viszont nagyon elhanyagolták, kér érte...

Tuvok: ez van. Bár amilyen a Trek, ez még nyugodtan elmegy. De nézd meg pl. a Ds9-os vulkániakat, bennem Tuvok inkább felidézi egy vulkáni képét, mint azok.

Paris tényleg jó karakter, jól fejlődik a sorozatban.

Neelix+Kes: kellett egy szerelmespár a sorozatba, engem ugyan nem zavarnak, de tényleg extra kevés derült ki róluk.

Egyébként leszek előre-hátra utalások, már a 2. szezonban is, hát még később!

Nagyoreg: a Voyager tényleg nagyon szép, szerintem a legszebb UFP hajó!

Bye,

mr Zool of KlaustroPhobya

Előzmény: Dob (155)