hátt én már sajna többször is vontattam, , igaz nem kelett volna elindulnom, mert keveset mutatott a töltöttség jelzöm, de mennem kelett és nem lett elég a delej, már többször is. viszont, ha hibrid a járgány, bármekkora töltöttséggel el merek indulni, legfeljebb disel üzemben megyek haza és nem kell vontatni! és nem merek elindulni vidékre sem a rokonokhoz, mert, akárhogy sporolnék, max 145 km tudna menni a gép, aztán paff, letérdel, kifogy az akku, a rokonok, meg bő 200km-re vannak, de hibriddel simán mehetek akárhova is. régebben nagy mániája volt aszonynak, hogy kimentünk random, csehekhez vásárolgatni, na! az elektromosal ez sem játszik!,és sok más ut sem. szoval szép dolog ez az villanyverda,jo sok pézért, ráadásul, csak éppen nem lehet teljes értékűen használni. csak, ha a közelbe mászkál az ember, de még ott is áll a zászlo, hogy vontatni kell, ha az ember elindul kevesebb delejjel, nem teljesen feltöltött pakkal. és ezen nálam nem segítene az i3 akksi sem, csak a hibrid üzem. terveim szerint disel üzemmodban ki-be kapcsolhatoan töltené az akkukat is a disel motor, éppen ahogy kedvem tartaná és a pillanatnyi igény.
"
Én már tuti nem hibridesítenék. Ha lenne egy icipici vésztöltő generátor (pár kw-os) akkor bedobnám a csomagtartóba, de nem nagyon találtam ilyet."
de nyilván nem meggyözni akarok senkit, mivel mindenkinek más elvárásai lehetnek az ev mopedtöl, engem sajna soxor erösen korlátoz, illetve szivat, ha vontatnom kell. persze sokan mondják, hogy minek indulok el, ha nincs teli a pakkom. dehisz azért van a kiskocsi, hogy használjam és ne csak a kertben áldogáljon,