FrancisBlade
2022.06.13
|
|
-4 4
6952
|
Én is egyetértek azokkal akik azt írják hogy az egész szezont nézve nem jobb a Szeged és inkább nekünk áll a zászló. 58-58 as összesítéssel lettek bajnokok, az idén lejátszott meccseket nézve is bőven felénk dől a mérleg. Ilyen a sport. A költségvetés - játékosállomány már más tészta, itt vannak publikus adatok? Én úgy tudom Bánhidi fizetése pl semmivel nincs elmaradva a top bérektől (sőt).
Tök más: megjárva a szegedi új arénát, a kakasülőre száműzött vendég szurkolóknak esélyük nincs olyan közel lenni a pályához mint ahogy pl a Veszprém Aránában vannak a vendég csapatok, pl a Szeged is. Hasonló győzelemnél a hatosfal videóján látható jelenetek elképzelhetetlenek számunkra Szegeden, én javasolnám a veszprémi klubnak hogy mi is zárjuk le az alsó részt a vendégszurkolók elől, csak a fenti részeken lehessenek, győzelem esetén csak kint érintkezhessenek Ők is a játékosokkal. Valamint egy erős szellőző ventillátor kialakítását is javaslom a szektor felett, amit egy félidő alatt végig üzemeltetnék, ennek fontos technikai jellemzője a hangja kell hogy legyen, minimum olyan decibelen szóljon mint ahogy a szegedi csarnokban van, szép gesztus ez a Marian Cosma szektor, de ez ennyi, minden más, meg amit leírtam. Ja és nevezzük el mittudom én Kallman szektornak csak hogy a sajtó is lássa milyen jó fejek vagyunk mi is. |
|