Antisystem Creative Commons License 2000.02.12 0 0 32
Kedves satya!

Te így gondolod, e szerint cselekszel, a saját normáid szerint éled az életedet, OK.

De add meg a jogot másoknak is, hogy ugyanezt tegyék.
Ahogy Téged (kedvesedet) sem kötelez senki abortuszra, úgy Te se akard elvenni másoktól ezt a lehetőséget.

Te úgy gondolod, hogy az önálló emberi élet a fogantatással kezdődik, mások másképp gondolják.
Szerintem pl. attól az időtől, amikor a magzat már képes az önálló életre (20-24. terhességi hét), de az iszlám szerint pl. a fogantatás utáni 3*40 = 120. naptól.

Emellett miért van az, hogy azzal a szélsőséges nézettel állandóan találkozom, hogy az abortusz gyilkosság és _BE KELL TILTANI_ azzal a másik szélsőséggel pedig soha hogy az abortusz egy jó dolog, amit _KÖTELEZŐVÉ KELL TENNI_ (leszámitva a hitleri Németországot, meg Kina egy-két elmebeteg pillanatát, bár ott is inkább a sterilizációt szorgalmazták...)

Szerintem az abortusz egy SZ@R dolog, szükséges rossz, végső megoldás, de bizonyos esetekben NEM TUDOK JOBBAT.

(pl. Nő fogamzásgátlás mellett teherbe esik. Tudod a hibaszázalék nélköli fogamzásgátlást még nem találták fel.)

ÜdV

Előzmény: satya (30)