Tulipántoss Creative Commons License 2022.06.08 0 3 22849

Megnéztem most, a tegnapi műsort. Nem háttérből, ahogy szoktam!  Figyelmesen! Miután rég jártam erre, azon tanakodtam, hogy mit is írhatnék szépet és jót?! De nem megy!

Újfent  belefutottam a  sóhajtás cunamiba! 

Vivi sóhajtva indította panaszáradatát, hogy Gábor csicskáztatja?! Egy hajkefével hadonászott, hogy nyomatékot adjon panaszának. Vendég nem volt, - de ezen már nem csodálkozunk),  így legalább nem kellett azt nézni hogyan kínlódnak a hajformázás imitálásával. Tivadar sóhajtozva osztotta az észt, egyre jobban belelovalta magát a saját maga tanácsai bűvkörébe. Szofi csak pofákat vágott és lapított egy félreeső fotelbe süppedve. Amikor a kis tyutyurka elmondta a maga pár mondatát, bizisten egy szavát sem értettem!

Teklának még ennyire sem futotta, az ajtó mögött állva hallgatta a panaszáradatot. Aminek se füle, se farka nem volt. Csak saját maguk által gerjesztett nesze semmi fogd meg jól. Semmi gondjuk, jó dolgukba nem tudják már mit csináljanak, hát kreálnak maguknak. ( A fodrászüzletben négy ember  "dolgozik"  vendég sehol.

Ezt a jelenetet bárhol  meg lehetett volna rendezni. Dehogy nem vitte előbbre a sorozatot, az hótziher!

Röhej ez a fodrászüzlet!