Tinl
2022.06.08
|
|
0 2
12422
|
Stevenek van a British Lion együttese azt nagyon nyomja. A lányanak ugyanúgy van egy együttese akik amúgy egy korábbi turnén előzenekar volt. Imádja a focit és folyamatosan játszik is. Van egy kis csapat amiben rendszeresen pályára lép (Igen 60+ :) Imád teniszezni és fotózni is.
Dave szenvedélyes golfos, Rock in Rio turnén minden héten úgy intézte hogy tudjon játszani.
Adrian (Dave-el gyerekkori barátok amúgy) imád horgászni (pontosabban pergetni), de komolyan. Amint van egy kis ideje nyomul is le a víz mellé. Ha turnén vannak akkor is. Könyvben is volt róla szó.
Bruce-ról meg végtelen dolgot lehetne írni, most van standup estje, könyvet írt, pilóta ATPL szinten (nagygépes), sőt úgy tudom légitársaságnak is dolgozik. Amúgy brexit hívő és úgy is szavazott aztán meg felbaszta magát hogy nem utazgathat csak úgy mindenhova zenészként miután kiléptek az EU-ból. A fiai közül egyik zenél a másik úgy tudom egy turnén diszletépítő volt.
Nicko - Ő is pilóta, de "csak" 2 motoros kisgépes, ahogy murray említette van egy étterme Floridában és elég komolyan foglalkozik vele. Jó értékeléseket kapott. Nagyon imádja a snookert, és imád golfozni Ő is és rendszeresen játszik Murray-el turnékon. Imádja a Jaguárokat. Már 2015 óta nem iszik alkoholt (szerintem amúgy a többi tag se nagyon piál). Van egy hangszerboltja.
Janick - Ő róla nem nagyon tudok sokat.
|
Előzmény: Lacanist (12421)
|
|