(Ezennel hagyom az "LJ" aliast a fenébe! Eddig se bujócskázni akartam, csak mindig összevissza jelentkeztem be.)
Köszi, ez kimerítő válasz volt - a témát is kimerítette meg engem is. :)
Végül is ez a hibalista még nem hangzik olyan iszonyatosan.
Azt nem mondom, hogy az ár nem számít, de mivel a 145-üs 2,5 milla lenne, még a legdrágább GTV is csak a harmada. Szóval a megvétellel nem lenne nagy gond, és ha még a fenntartása is megoldható... Mondjuk én imádok kocsit szerelni (épp most egy Fiat 500-on vajákolunk), de azért néha járni is szeretnék vele.
Csak az a baj, hogy egyáltalán azt kell megfizetni, mikor VAN ilyen eladó. Ha nincs, akkor persze hogy olcsón adnák (ha lenne). A V6-oshoz nem ragaszkodom, jó nekem a kétliteres is.
Érdemes az Alfa klubban érdeklődni?
Kb. fél éve a Képes Autó Expresszben hirdettek egy '87-es GTV-t extrákkal, plusz egy GTV alkatrésznek, az egész talán 870 ezer volt. Csak akkor sajna még nem volt aktuális az új autó. :(
Egy ismerős-ismerősének vagy tíz éve volt ilyenje, a sírból hozta vissza, maga esztergált hozzá alkatrészeket meg ilyesmi, aztán el kellett adnia. A családi legendák szerint több millió munkaórát fektetett bele az illető, de ment is utána az autó mint a golyó.