OldFirehand Creative Commons License 2000.02.10 0 0 95
Elnézést kérek mindenkitől, aki lemezkölcsönzésre kért engem, de nem megy a dolog.
Két oka van, egyrészről a ritkaságokra nagyon vigyázok és az Iron Maiden ritkaságokra igazán nagyon. Másrészről meg mélységesen elitélem a CD másolgatást.
Lehet hogy bunkóság, de az én véleményem, nem kötelező egyetérteni velem.
Szerintem a CD másolás és különösen az MP3-azás megöli majd a lemezkiadást. És akkor nem lesz mit másolnotok...
Megértem az indokokat (szegénység, beszerezhetetlenség, stb.), de akkor is ellene vagyok.
Valószínűleg azt mondjátok, hogy pld az Iron Maiden-nek nem a ti pénzetek fog hiányozni a kasszájából, de mi van akkor, ha mindenki így gondolkodik?
Sajnos ez világméretű tendencia, nem csak Mo-n van jelen, csak nálunk hatványozottan.
Tavaly olyan mértékben csökkentek világszerte a CD eladások, hogy a nagy lemezcégek (ld. pld. BMG) másolásvédett CD-kkel próbálkoznak. Elsőre csúfos bukta volt, mert nem minden CD játszó vitte a védett lemezeket, de fogadjunk, hogy még idén megoldják. Azután meg feltörik a védelmet, akkor új védelem lesz and so on...
Szóval, bocs de nem megy a kölcsönadás.

Más:
Mikor jelenik meg pontosan az új Maiden maxi???
Tudunk róla valamit? Címe, számcímek, stb...

Ui:
Ha még nincs topic a fentebb fejtegetett dolgokról, akkor nyitok egyet és átmásolom ezt a hozzászólást.
Az indulatos :))) válaszokat kéretik odaírni.