Napi 10-14 órában számítógépen/-géppel dolgozom lassan harminc éve, a vonatozásban nem igazán szeretném látni :) De egyébként anno az eredeti terv egy vegyes üzem volt:
- a fenti (látható szinten) alapvetően az Intellibox-szal a mozdonyok/vonatok kézzel vezetve és a váltóutak, jelzők kézzel állítva, de a háttérben a(z Intellibox-ra kötött) laptopon futó Traincontroller egyfajta biztberként szükség (veszély) esetén beavatkozik (szembemenesztés, vörös jelző meghaladás, stb);
- a lenti (rejtett) tároló szintet pedig a Traincontroller kezeli, állítja a váltóutakat szabad tárolóvágányra való behaladáshoz vagy induló vonat kihaladásához, megállítja a tároló végén a vonatot, stb.
Alapvetően én szeretek mindent kézben tartani és irányítani, szóval játék közben több sapka (mozdonyvezető, tolatásvezető, forgalmi szolgálattevő, menetirányító, stb) van rajtam :) A rejtett tároló részen viszont a szoftver lesz az úr, én csak annyit mondok neki, hogy megálljon vagy átmenjen a leküldött vonat, illetve melyik vontatot akarom felhozni.
Az ajánlást neked is és csíkos-háTTúnak is köszönöm, utánanézek az ajánlott rendszereknek!