Mindketten ferdítenek.
Mindketten bántalmazták a másikat.
Én mondjuk Johnny nélkül azt se tudnám ki az az Amber Heard.
De az hogy ő híres volt korábban is, vagy jobb színész nem változtat azon, hogy az ital és a drog sajnos mindenkiből elő tudja hozni az állatot. J.D. 11 éves kora óta szereken él. Ha újból munkákat akar (Johnny) szüksége lenne egy jó rehabra :( én sajnálom őt, de olyan lelassulva beszél mint aki a tárgyalásokra is bevett valamit.
Amber mint kiderült szintén nem vetette meg a piát és valószínű a drogokat sem, mégis csak J.D. van függőségei miatt szörnyetegnek beállítva, ami elég felháborító.
Az Tény, hogy az ő kapcsolatuk elképesztően mérgező volt mindkét félre! Bármelyikük bármit is tett, szerintem a legrosszabbat hozták ki egymásból!
Viszont mint írtam szerintem mindketten bűnösek, olyan 70% (Heard) - 30% (J.D.) arányban.
Még a végére annyiban én is teljesen egyet értek Amberrel, hogy az interneten való fenyegetések, a gyermekével való fenyegetések és a mém készítések (legyen az bármennyire is vicces) nagyon nem szép és így azok az emberek, akik ezeket készítik, szintén bántalmazóvá válnak valamilyen szinten.