cloaked
2022.06.01
|
|
0 0
11556
|
Csak mostanában kezdek visszatérni sörről-borról a rövidre, igazából még ki se tapasztaltam, hogy miket érzek rendesen, és amit igen, azt is halványabban. Brandyből vettem egy pár üveggel, talán azzal állok a legjobban, meg a törköllyel.
A Henrdickset régebben kóstoltam, hát elég vékonyka anyag volt, nem ezen mérném fel az angolok ginfőzési potenciálját :D meg hát ez a cég azért nem is olyan léptékben "kisüzemi", mint az Agárdi, nem ugyanaz a mentalitás. (Ma már „abszintjuk” is van, ami igazából csak egy ürmös gin... mert szerintük így jobb.) A gint egyébként pont az tette a craft főzdék kedvencévé, hogy némi hozzáértéssel és kreativitással bárki kikísérletezhet magának egy jó receptet rövid időn belül, nem kellenek hozzá komoly szakmai hagyományok. Lassan több ker. pálinkafőzdének van jó ginje, mint jó barackpálinkája :) |
Előzmény: barbárállat (11555)
|
|