Old Vic
2022.05.28
|
|
0 0
23250
|
...a "telefonos" utalással nem VB+-at akartam lecikizni, valóban jó program, nekem is megvan a PC-n, tetszik is, jól átgondolt programm, (különösen pl. hogy pl. megenged "fölösleges" alsó billentyűket Hammondos inverted prestbillentyűként használni)...végül is erre épít az amugy népszerű Crumar lkón-sorozat...
A Legend bassuskimenetét nagyon díjazom, de az igazat megvallva még nem próbáltam ki, mert itthon a VK-val hajtom meg, s hamár, többnyire annak a bőgő-hangját használom a pedálon az orgona -bass helyett, abba nem szól bele a Leslie... így viszont még nem próbáltam ki, hogy ez a külön basszus-kimenet alá van-v vetve a volume-pedálnak?! (vszleg..)...lustaság... NB. az általam kritizált pontra, hogy a Vibrátóról nem lehet külön leválasztani az orgona basszust, erre továbbra sem találok orvosságot...(eredeti H.-on, godnolom, ezt utólag meg lehetne "barkácsolni"-a digitál-klónókba már nem tudsz bekenyúlni), hogy ezt a klónokon miért nem oldották meg rejtély, hiszen más "autentikus" hammond-sajátságokat, hibákat, korrigálni lehet ill. tweakelni (pl. a key-clicket, vagy a percussiont) - lehet hogy mint egyszemélyes zenész -minoritást egyedül engem zavar ez a hiányosság ?? V. |
Előzmény: tehtube (23249)
|
|