Orey
2022.05.27
|
|
0 0
54
|
Szia mindenkinek!
Mint sok más embernek is, nekem is sok problémám volt csatlakoztatni (vezetékkel) a telefonomat a fejegységhez. Jó pár telefonnal működött, sokkal hol kapcsolódott hol nem, és volt olyan készülék is, hogy egyáltalán nem. jelenlegi telefonom is sokáig ha nagy nehezen csatlakozott egyszer, utána akárhányszor próbáltam sosem látta a fejegység. Kábel csere, ürítés, újratelepítés stb, sem segített. Tegnap gondoltam egyet, visszaállítottam a telefonomat gyári beállításokra. Az újratelepítést egy teljesen új címmel végeztem, mintha még sosem lett volna fiókom, és MINDEGYIK nekem szükséges alkalmazást egyenként telepítettem az áruházból. Mindezt azért, mert észrevettem, hogy az előző (Samsung) telefonomról átköltözve rákerült a mostani (Oneplus) telefonomra néhány gyári (?) Samsung alkalmazás is... (nem értem hogyan, miért) És láss csodát, most tökéletesen működik! Gondolom a gyári Samsung alkalmazások és a gyári Oneplus hasonló alkalmazásai nem bírtak egymással. Mindezt csak azért írtam le, hogy ha valaki hasonló cipőben jár, nem tud kapcsolódni az autójához, pedig már mindent kipróbált... ez is egy lehetséges megoldás. |
|