Mall1114 Creative Commons License 2022.05.27 -2 0 12382

Szia!

Nekünk a hajó vasárnap 17 órakor indult, ezért péntek 17 óra után (pontosabban 18 órára kértem időpontot) mentünk teszteltetni. 

A Seaview tökéletesen gyerekbarát, hiszen nagy gyerekmedence rész van, csúszdákkal, kötélpályával. A hajón korosztályok szerint különböző foglalkozások, klubok vannak. Pl. junior club 7-11 éves, young club 12-14 éves, teen club 15-17 éves. Egészen este 23-24 óráig vannak számukra programok (ezt a korábban feltett programlistán is megtalálod). A kids club helyszínét én csak képeken láttam, mert a gyermekeim már nagyobbak (12 és 15 évesek), de szerintem nagyon klassz. A neten találsz róla egy csomó képet, videót. Én nem merném a szobában hagyni a gyermeket. Nem azért, mert "elrabolják" hanem hatalmas a hajó és ha kimenne a kabinból az lehet, hogy egy útvesztő lenne számára. Ráadásul, ha balkonos kabinba mentek akkor azért. Szerintem ha leadjátok a gyerekklubba, nyugodtan mehettek táncolni. Mikor voltunk a lányom még nem töltötte be a 12 évet, és előtte necces volt, hogy pl. Máltán (ahol végül nem kötött ki a hajó) oltatlanul le tudott volna szállni. Szerencsére változott addigra a helyzet, de.... B tervben az szerepelt, hogy amíg mi leszállunk 1-2 órát nézelődni, addig ő a klubban lesz. Végül az győzte meg, hogy főzőtanfolyam is lett volna.

A hajón egész nap van program. Nem tudom, hogy voltatok-e már hajóúton, de este is a hajó különböző részein, különböző stílusú zenék szólnak. Szintén azt mondom, hogy a feltett képen látod az egyik nap programját. Olvasd át, az ad egy képet a lehetőségekről. 

Már most irigyellek benneteket. :)

Előzmény: gerrri (12381)