Törölt nick
2000.02.09
|
|
0 0
138
|
LtGlove
(Ha tévedek egy szezont, akkor bocs) A Voyager a 6. szezonnál tart, a Sat1-en a negyedik szezonig adták le (Hope&Fear volt az utolsó). DE kb 3 -4 hete szombat este leadták a Dark Territory-t, ami a(z) 5. (vagy a hatodik, javitsatok, ha hülyeség) végén van, nagyon izgalmas rész volt, mert ....
Szerintem szokás szerint a SAT1-en leadják naponta a 4. végéig (ameddig utoljára eljutottak), és utána hetente fogják adni (szombat délután), eddig mindig igy csinálták (VOY/DS9).
Ha vége a napi Voyager-nek, akkor a TNG fog jönni (az utóbbi 6 évben igy volt). Nekem spec hiányzik videón a DS9- Empok Nor, most várhatok egy keveset (VOY, TNG) amig megint adják :(.
más
Mivel asszem minden epizódot láttam már (többször), amit a Sat1-en leadtak, eddig 1 (!) hibát vettem észre. TNG Unification Part II, amikor a rejtélyes vulkáni vendég (nem mondom meg, ki az, mert hátha valaki még nem látta), találkozik a romulán prokonzullal (német forditás), amikor kimegy a szobából, egy pillanatra látszik a rágózó operatőr az asztalon lévő disztárgyon. Ti találtatok már ilyesmit ?
|
Előzmény: LtGlove (137)
|
|