Törölt nick Creative Commons License 2022.05.25 0 0 444

Ja, mint irtam tegnap, mielött a posztot elküldtem volna, röviddel azelött lattam a cikksorozatot, amit meg valoban  nem volt idöm elolvasni, meg most sincs idöm, de ami kesik az nem mulik.

PS.: a mostani dokumentumokon kivül azert kepben vagyok  -mar amennyire a nagyon titkolodzo Kina- miatt ez lehetseges >

Bromhold 2021.09.12

""Egész más dolog életveszélyben levő menekültek befogadása, mint annak elismerése, hogy bárki bejöhet akár erőszakkal is. Az előbbi az, amiről a csatlakozásnál szó volt, most pedig az utóbbit követelik."

"No, hogy egy kis Kina is legyen benne, Kinabol  un ellenzekiek mar paran megprobaltak kijönni, volt akinek sikerült, de többeknek -es ezek vannak többsegben-  nem. Kinaban egesz ethnieket, vallasi közössegekhez tartozokat egyszerüen ideologiai atnevelö taborokba teszik, vagyis a politikai/tarsadalmi nezetük miatt mely a  hivatalos kinai allami  kommunista vonallal nem passzentos-  sokakat börtönbe tesznek vagy internalnak, stb. Es ez evtizedek ota igy megy.""

PPS.: eppen ezert vagyok en a Fudannak a budapesti telepitese ellen is, mert a Fudan az a kinai   kommunista partnak szo szerint az ellenörzese alatt van, es Budapestre vive  lenne a kinai oktatasi know-how is, olyan, mely nem tür egyes szavakat, mint peldaul a szolas-es velemenyszabadsag  < ezek mar par eve ki lettek a Fudan egyetemnek a Statutjabol veve a kinai kommunista part altal ellenörzött es iranyitott egyetemi vezetes altal.

PPPS.: es tegnap este olvastam egy masik topikba belinkelt tartalmat a most Magyarorszagon ejfeltöl eletbe lepö veszelyhelyzetre az ukrajnai haboru miatt, es a cikkben sorolva lett az is hogy mi minden lehet Magyarorszagon most majd bekorlatozva a kihirdetett es eletbe leptetett veszelyhelyzetben, ebbe beletartozik a gondolat-szabadsagnak a korlatozasa is.

Most ez majd hogy lesz?

Meg kell majd a magyarorszagi index-forumon az embernek a gondolatait maganak tartania, vagy milyen lesz a gyakorlatban peldaul ennek a korlatozasnak a vegrehajtasa?

Esetleg szabad  lesz ahogy eddig is volt majd arra gondolni mas orszagban de Magyarorszagon levö forumon az ember a Fudannak a budapesti telepitesevel kapcsolatos aggalyaiinak vagy a hivatalos Kina altal üldözött egyes ethniekhez es vallashoz tartozok üldözese es egyes  ethnie-vallashoz tartozok kolelktiv  bünösökke Kinatol valo nyilvanitasa  miatti aggodalmanak es ezen kinai tevekenyseget elitelö gondolatainak  majd nem adhat hangot?

Előzmény: pici mici a pók (442)