Én is úgy vagyok már, mint a törzs nézők többsége, csak időnként nézem a sorozatot. És itt a fórumon tájékozódom én is. Már elfogyott a türelem a sok sületlenség, életszerűtlenség, kispolgári pukkasztás miatt. De! Azért közel egy évtized után az ember csak kiváncsi a végső kimenetelre. :)
Szóval, nincs türelmem nézni, hallgatni sem a háttérből a következő unalmas jeleneteket:
- Roland ijedt, határozatlan fejét, hogy Brúnó nehogy in flagranti kapja őt Livivel, vagy
- Lali állandó kapkodásban fulladt tiszavirág életű munkásságát, amely mindig kudarcba fulladt, vagy
- Gábor és Vivi tyúkperlekedéseit, vagy
- Dávid és családja háborúskodását a se veled, se nélküled szindrómát, vagy
- Szofi érzéseit, hogy mennyire vonzódik Joe-hoz, és bizsereg a közelében, vagy
- Mesi rácuppanását Rebekára, és képzelődését, hogy mit is érez Erik iránt,
(Holott Mesinek Bence mellett kellene lenni, a tetováló stúdióban történtnem az első összeomlása, majd a drogokkal való újbóli próbálkozása miatt, és lebeszélni a srácot arról, hogy ne a drogokkal akarjon úrrá lenni a téveszméjén. Dávid drog ügyletei után egyébként mindennek a csimborasszója, hogy Bencét ismét a droggal hozzák össze. Más ötlet híján!! :(
Nos, a fentiek közül már egy is unalmas történetszál, nem még a többi, ami tetézi az unalmat. Naná, hogy az ember érdektelenségbe megy át.
Egyébként én úgy gondolom, hogy Dávid karaktere már okafogyottá válik a jövőben. (Vagy csak én szeretném?! :)
És az is lehet, hogy az utolsó jelenetek felvételénél talán már több karakter is távozik, mert inkább a "jövő felé kacsintgatnak". Node, majd meglátjuk! :)