monfondir
2000.02.09
|
|
0 0
588
|
Szia Lajos!
Ha megkérhetlek és látsz a Langban, próbálj szerezni 12V-s égőt - Piko mozdonyba - 4db-ot, és a BR24-be való szénkefét szintén 4db-ot. Nem tudom lehet-e szerezni BR55-be való szénkefét - lentebb írtam, mintha valami fémes bevonata lenne és hasáb alakú. Előre is köszönöm, s ha kérdésed van itt, vagy magánba írj kérlek.Ha látsz Nohabot kérlek nézd meg az árát. Sajna amit összetorve kaptam elég húzos lesz helyre pofozni mert a világítás rész hiányzik. Nincs valami képed róla? Mikor jársz majd Pécs felé? Van egy PIKO katalógusom, év szám nincs benne sehol, de van egyutalás, hogy a PIKO 25 éves. Ha kell valakinek betudom scannerelni és elküldhetem. Mikori lehet? Kék borító,állomás az előtérben, egy BR55 személyvonattal egy peronnál áll, gy BR66 olajszállítokkal tolat, az előtérben tehervagonok.
Más. Szert tettem egy BR130/Piko/ mozdonyra. Ez mint kiderült menetirány szerint váltja a világítást eredetileg. Ez az enyémen csak egy irányban működött, a másik irányban minden világítás ment. Miután belekukkantottam a belsejébe észrevettem, hogy az egyik oldalon az érintkező résznél egy kis fém darab van beillesztve, ami mint kiderült ez csak egy irányba vezet, pólus váltáskor nem lesz vezető. Ez a másik oldalon hiányzik, gondolom ezért műkszik csak egy irányban. Kb 1x1 cm nagyságú és fogalmam sincs miből lehet. Van valami infó róla valakinek? Sajna a mozdony csak egymotoros és elég gyengusz, a ROCO verzió erősebb? Boccs, hogy hosszú voltam. Mindenkinek üdv: Zsolt |
Előzmény: Szucs Lajos (577)
|
|