akoiR: Jó, én egy szóval nem mondtam, hogy mostantól ha egy autótolvaj meglátja az autómat, az rituális öngyilkosságot követ el vagy elmegy Afrikába a Vöröskereszttel...
Elszállítás ellen tudtommal semmi nem véd, persze van olyan kütyü ami erre elkezd bömbölni, na de az manapság kit érdekel. A műholdas keresőt is ki lehet nyírni. De talán ezt nem 145-ös Alfáknak tartogatják.
Az meg szerintem inkább az extrém sport kategória, hogy egy autóval húzzák a másikat, amelyikben nyomják a kuplungot, mert ezzel aztán marha könnyű egérutat nyerni, nem is beszélve arról, hogy mit tudják ők, sasolja-e közben őket egy műhold vagy egy Cameleon 2000? Én megjátszom a sanszot, hogy ők nem játsszák meg.
Amúgy marha egyszerű megoldásom van, kiveszem a kuplungpedált és kész. Na most nyomjátok ki! Azt hiszitek, blöffölök? A Fiat500-ból úgy kivettük a váltóbotot, hogy csak na! :)
Viszont kösz a tippet az Autólopás topicról. Találtam vagy hármat, úgy látszik, néhányan nem keresnek kulcsszóra topicnyitás előtt. Elolvastam a főtopicot, helyenként elég lehangoló volt. :(
Ja, ma megint voltam 145-ösről tárgyalni. Nem azért, de szerintem itt engem hülyének néznek. Akkor vihetem próbaútra, ha lefoglalózom??? Ez eddig nem így ment! Aztán kiderül, hogy nincs benne főtengely, mi? Jó, hogy fél év garancia van rá, de ha esetleg a motor nem húz 6000 fölött, azt én tudom szerintetek érvényesíteni mint garanciális hibát?