A "tizenegyesből öngól" egy akkori Maiden interjú általatok adott címe volt a tartalomjegyzékben, tehát mindenképpen a szerkesztő(ség) véleményét tükrözi. Tehát mindenképpen undorító, hogy 40 oldallal később már zseniális lett a lemez, "jobb a No Prayer-nél, a Fear Of The Dark-nál és az X-Factor-nál". (A szövegére nem emlékeztem pontosan, csak érzékeltetni akartam a dolgot)
Nem is arról van most szó, hogy jó lett-e a Virtual XI, hanem arról, hogy az MHH az én tapasztalataim szerint sem igazán ügyel a jó hírére, az ilyen dolgok tesznek hiteltelenné egy újságot. Supertzar, hát nem láttad az Aranypolgár című filmet Orson Wellestől???
Amúgy a No Prayer szerintem nagyon jó lemez, csak a hangzás nem elég jó (szinte szar), de ezzel együtt is élvezhető. Bring Your Daughter, Holy Smoke, Fates Warning, Public Enema No 1. mindegyik óriási szám! A Fear Of The Dark is nagyon jó, a Be Quick Or Be Dead, Fear Of The Dark, Afraid To Shoot Strangers, Wasting Love, Judas Be My Guide mind zseniális szám. És a többi sem rossz, talán az Apparation-t és a Childhood's End-et leszámítva. Az X-Factor meg az egyik legnagyszerűbb Maiden album, rohadt nagy hangulata van, zseniális számok pl. Sign Of The Cross, Lord Of The Flies, 2 AM... és a dalszövegek is nagyon jól sikerültek, sokan azt mondják hogy ezen az albumon a legjobbak.
Mindezt azért mondom, mert szerintem a Virtual XI rosszabb ezeknél az albumoknál. Nem rossz egyáltalán, de mégis hiányzik belőle valami. Hozzáteszem, nem Bruce Dickinson hangja.
SR fesztiválról. Úgy jött ki, hogy most az emberek megszavazzák, kit akarnak látni, ez mondjuk március közepére megvan, ez pedig azt jelenti, hogy a szervezésre tényleg nincs sok időtök...
Ne érts félre, én örülök az ötletnek, csak nem szeretnék csalódni. Milyen bandákra gondolsz?
Bocs, a Stratovariust is elolvastam...meg a Jon Schaffert :) Na de a Dickinson miatt vettem meg!! :)
Firehand: Sajnos nincsen meg a Mick Wall könyv. A koncerten láttam valami sokezerért, de nem volt nálam annyi pénz. Az általam említett könyvet nem olvastad? Nemrég kölcsönadtam egy barátomnak, de amint visszakapom, idemásolok belőle pár mondatot, amin nem tudtam sírjak vagy fetrengjek a röhögéstől. Persze a síráshoz áltam közelebb. :)
Ja, és az 1995.10.20.-i koncert szerintem nagyszerű volt. Blaze is baromi jól mozgott, az utolsó két számot leszámítva a hangja is a helyén volt.