A másik topicban szó volt a "külön tálalási" díj bevezetéséről egy étteremben (akik persze állítólag egy másik étteremtől nyúlták a remek ötletet), ebben az étteremben meg be kell vezetni a "hibátlan tányérban tálalási" díjat....
A cikkben szereplő árakért ugyan talán elvárható lenne, hogy e nélkül se ütütt-kopott csorba tányérokban tálaljanak egy ilyen helyen, de gondolom hamarosan meglesz a válasz, hogy ott spórolnak, ahol tudnak, a vendég meg ne a tányér szélét nézegesse, hanem zabájjon, mert ha sokat panaszkodik, holnaptól 10.000 Ft lesz egy szelet rántotthús...
(A "külön tálalási díjat" bevezető étterem vezetője is azt nyilatkozta, hogy a díj marad, sőt közkívánatra 10%-os általános áremelés lesz - azt nem részletezte, hogy ez egész évre szól, vagy csak júniusra, aztán júliusban újabb 10....)
A munkahelyi menzáról meg annyit, hogy te nagyon menő, jól eleresztett menzára járhatsz, mert nálunk a menzaüzemeltető az egyszerűség kedvéért kiírta (nem pont ezekkel a szavakkal), hogy kéretik nem baszogatni a tálalókat a csorba tányérok, szalvéta hiánya, stb. miatt, nekik a szerződésük szerint szeptember 30-ig biztosítani kell a jelenlegi árakat, abba meg olyan luxus, hogy ne ütött-kopott tányérokba tálaljanak, nem fér bele.....