Delfi
2000.02.08
|
|
0 0
topiknyitó
|
HAli Mindenkinek!
Ennek a threadnek az alapveto celja lenne, hogy beszeljuk meg a tisztesseges mindennapokhoz szukseges, tarsadalmi elvarasoknak megfelelo viselkedeseket a mindenapos helyzetekben.
Ugy tunik jelenleg egy sor olyan alapveto aprosag tunik el az eletunkbol, ami jobba teheti/tehetne a mindennapjainkat. Kezdve a tomegkozlekedesi problemaktol az aruhazakban valo viselkedesig, barmirol lehetne eszmet cserelni itt, hatha sikerul egy par embert rabeszelni a modorosabb viselkedesre.
En elkezdenem:
Reggelente a villamoson, metron allando problemat jelent az ajtoban allo, neadjisten a hatan hatizsakot viselo emberek viselkedese. Szerintem nem mulik semmi azon a par masodpercen, amit leszallaskor "elveszteget" az, aki nem az ajtoban all. A villamoson tipikus a helyzet(42-es), hogy szabad ullohely is van, de felszallni csak furakodva lehet.
A hatizsakrol pedig csak annyit, hogy nekem siman elfer egy vallamon, igy oldalra huzva nem aggat a tobbi utasnak. Aki a hatan viseli, az raadasul allando attrocitasnak is ki van teve, igy foleg nem ertem mi a jo benne.
Vitainditonak azt hiszem eleg lesz ennyi, kivancsian varom hozzaszolasaitokat.
Delfi
|
|