OldFirehand Creative Commons License 2000.02.08 0 0 60
Hello supertzar!

Bocs picit offtopic leszek, de nagyon b**za a csőrőmet egy-két dolog. Láttam, hogy MHH-s vagy, ezért e hozzászólás.
Hosszú éveken át rendszeres olvasója voltam az MHH-nak,
még a régi fanzine jellegűből, a hőskorból, is van pár darabom.
Úgyhogy végigkövettem, ahogy az újság egyre jobban elromlik. Hiteltelen, önjelölt újságírócskák írják le minden objektivitást nélkülöző kritikáikat, ráadásul az egész egy
nagy üzleti vállalkozásba ment át. Nem oly rég kezembe került egy példány, melyben vagy egy tucat Ossian reklám és cikk volt, a főcímlappal kezdve. Hogy hogynem az MHH-nak valami köze is van a kiadványhoz, nemdebár? Nem beszélve a szerkesztők vállalkozásainak rengeteg reklámjáról, ami szintén sokak ellenérzését kiválthatja. Beszélgettem olyan arcokkal, akik rendszeresen olvassák még mindig a lapot és szerintük néha azért vannak méltatlanul agyon dícsérve egyes lemezek, hogy azok azután jól fogyjanak az üzletben...
Mint említettem átlapoztam a közelmúltban egy MHH- t és megdöbbentően kevés olvasnivalót találtam benne. A nem fordításból származó cikkek minősége egységesen alacsony volt, de amik igazán megmosolyogtatóan butuskák voltak, azok a koncertbeszámolók.
No mindegy, végül is akinek nem tetszik, az ne vegye meg, hát én sem veszem immáron harmadik éve.

Egyébként a topichoz szólva: az Iron Maiden- t magam is kedvelem.
Bár a Blaze Bayley-s lemezek bontatlanul vannak a polcomon, elég volt koncerten (iszonyatos volt, a nagymamám jobban énekelt volna), de a régieket a mai napig szívesen hallgatom.
Apropó a remastereket összegyűjtve nekem nem jött ki az Eddie arc, illetve kis kavarással. Más is így járt vele?
Nagyon örültem, hogy a Live after death végre kijött duplában is, már nagyon untam bakeliten hallgatni, az olyan macerás.
A koncertről most hallok először, kiváncsi leszek összejön-e. Érdekes annak idején, mi is ugyanígy szidtuk a Mmédiát. Van ami nem változik...

Ja és Evil:
Az általam olvasott legjobb Maiden könyv a Run To The Hills címet viseli és Mick Wall (van aki e nevet nem ismeri?) munkája. Érdemes megszerezned, ha még nincs meg.

Előzmény: supertzar (59)