A 33-asról már lemondtam (bár még mindig ott áll). Mikor szóvá tettem az árat, a kereskedő azzal védekezett, hogy nem ez az ár magas, hanem sok külföldről hozott ronggyá hajtott és/vagy megtört 33-ast lehet bagóért megkapni.
Ebben végül is akár igaza is lehet, annyi legalábbis biztos hogy én még például 33-as Permanentet vagy állva, vagy őrült tempóban száguldva láttam csak, átmenet a kettő között nem nagyon volt. Szóval ha elég zsír állapotban van ez az Alfa, akár még érhet is ennyit.
De már nem nagyon foglalkoztat, most inkább az 1.6-os TS érdekel. Egyre nő a valószínűsége, kedden talán le is foglalózom. Tetszik!
Ja, és van benne egy úgynevezett sebességváltó-zár. A Képes Autó Expresszben szoktak ilyesmit hirdetni, ez a teljesen süllyesztett kivitel, csak egy lyuk van a kardánbox oldalán, ahova a zárat kell tolni. Kérdésem a következő, tud-e esetleg erről valaki, esetleg tapasztalatból (esetleg valaki próbált már ilyen autót ellopni...)? Ér valamit vagy csak dísz? Ha már a riasztó, az Alfa Code meg ez benne van a 145-ösben, az talán már elég?