The Evil Creative Commons License 2000.02.07 0 0 53
A Maiden a legnagyszerűbb együttes a világon. Ez a topic azért nyílt meg, hogy
1) fantasztikus érveimmel "betapossam" azokat, akik tagadják ezt :)
2) megtudakoljam, hogy ki lesz a többi fellépő a június 7-i Maiden koncerten?
3) megkérdezzem, mi a véleményetek az "A Vasszűz fogságában" című könyvről.
4) megtudjam, rajtam kívül van-e itt olyan, aki regisztrálva van a hivatalos Iron Maiden honlap fórumán (amit ott úgy hívnak, hogy bulletin board)?

2) Szóval a hivatalos Maiden honlap szerint június 7-én a Maiden szabadtéri fesztivál főbandájaként lép fel a PeCsa szabadtéren. Nem tudja valaki, hogy ki lesz a többi banda? A Hammer szerint Franciaországban a Stratovarius játszik előttük, de hát ők amúgy is itt lesznek áprilisban a Rhapsody-val. A pletykák szerint több helyen is (nem csak a Dynamo-n, már ha egyáltalán lesz) a Savatage lehet az előzenekar. Ezt állítólag Johnny Lee Middleton Sava-bassgitáros fecsegte el az olasz Sava Fan Clubnak, tehát lehet némi alapja a dolognak. Az USA-ban a Helloween megy a Maidennel. Na de mi lesz Budapesten?
És miféle metal fesztivált akar a Hammer szervezni? Nem késtek el vele egy kicsit? Attól tartok hogy ebből az fog kisülni, hogy aki akar, eltölthet egy délutánt az MHH saját kiadós reménységeivel. Én nem akarok. És van még egy rossz sejtésem...

3. Szerintem ez a könyv azoknak jó, akik max. fél éve ismerik a Maident. Örülök, hogy megjelent, meg minden, de nem mindenkinek tud újat mondani. Például szinte az összes "kis színes" az internetes "Iron Maiden FAQ"-ból származik, ami bárki számára könnyen hozzáférhető. Két napja volt internet-hozzáférésem, és már ki is volt nyomtatva mind a 60 oldal vagy mennyi. Az meg, hogy szó szerint kiollóztak nyilatkozatokat régebbi MHH-kból, az valami hihetetlenül igénytelen dolog. Arról nem is beszélve, hogy az egyik szerző (Linka, asszem Péter) egyáltalán nem tud írni. Szégyen! Olvassátok csak el az előszavát. A másik srác viszont teljesen rendben van, megmentette a dolgot. A könyv jól épül fel, a dalszöveg-fordítások pár kivételtől eltekintve nagyon jók. Meg hát összegyűjti mindazt a sok infót, amit már amúgy is tudtunk + egy-két új, apró részlettel is szolgál. Persze én is tudnék még mit mondani a szerzőknek az Iron Maidenről!

4. A nickem ott ugyanez, The Evil. Két nap híján egy éve regisztráltam magam, 2414 bejegyzésem van eddig a pillanatig. Aki szereti a Maident, annak kötelező a dolog, szerintem. Az URL: http://iron.amxstudios.com/cgi-bin/ubb/maiden/forumdisplay.cgi?action=topics&forum=General&number=1