Wisey Creative Commons License 2000.02.07 0 0 483
A Summer Rock 2000-rel kapcsolatban.
Én nagyon remélem, hogy minél több együttest tudtok szerződtetni, de hadd legyek telhetetlen.
Szerintem egy színpad kevés lenne. Tudom, hogy első alkalommal meg kell elégednünk ennyivel... De az egyes stílusok nehezen férnének meg egymás mellett. Én is szavaztam már, mégpedig heavy metal együttesekre (Judas Priest, Iced Earth, Hammerfall...). De ugyanakkor nagyon szívesen látnám a Dream Theater-t is hazánkban. A turnéból kihagytak minket, de esetleg eljöttek volna a Summer Rocks kedvéért. Csak mondjuk egy Tankcsapda/Pokolgép közönség nem biztos, hogy élvezné Petrucciék muzsikáját. Ezzel most nem az előbb említett zenekarok rajongóit akarom leszólni (a Csapdát én is szeretem, és mindkettőjüket beírtam a magyar kívánságaim közé...). De említhetném a black metalosokat ill. punkokat is. Ezt majd néhány év múlva jó lenne többszínpadosra/sátorosra megszervezni. Mint ahogy a Szigeten (vagy más európai rendezvényen) van. De ez persze csak javaslat; örülök, hogy egyáltalán szerveztek ilyet...
Meghívtam volna még a Strato-t és a Maident is, de szerencsére ők amúgy is jönnek :-).
És szavazzatok a Limp Bizkitre! :-)))

Más. Lehet kapni valahol Bruce Dickinson (szóló) pólókat?

Április 24? Már várom!