dave_dömper
2022.05.14
|
|
0 0
7050
|
"Nem hiszem, hogy TERU és Tamawashi között "megegyezés" lett volna"
Magam sem hiszem, sőt egészen biztos vagyok abban, hogy ilyesmiről szó sem lehet. Ugyan miért is
lenne, semmi sem indokolja. Tamawashi személyes ambícióit tökéletesen megértem, számára lehet ez abszolút presztizskérdés, mint ahogy mindenki számára is ugyanúgy az, aki egy nagy Basho tornán kiáll küzdeni egy Yokozuna ellen. Nincs ebben semmi csoda, sőt sokkal inkább természetes dolog egy ilyen személyes ambíció. Még az is biztos, hogy bizonyítási kényszer van mögötte, ami talán jóval több, mint egyszerű presztizs, Magam speciel egyáltalán nem Tamawashi oldaláról állok értetlenül a dolog előtt és ráadásul nem is és csakis Tamawashi-val való szembekerülés kapcsán, hiszen, amint ki is részleteztem, nem is olyan egyedi, vagy éppenséggel rövid aza lista, ahol sorban állnak azok az ellenfelek a Yokozuna-val szemben, akik éppen az utóbbi, a visszatérés óta eltelt időben ilyen (némelyük esetében) sorozatos "eseményeket" okoztak neki. Éppen azon tűnődtem leginkább, hogy egy Yokozuna és persze az iskolai (egyesületi) háttereét nem zavarja ez a fajta egészen különleges szindróma, ami ellen talán fel lehetne készíteni őt ? |
Előzmény: RTpapa (7049)
|
|