RTpapa Creative Commons License 2022.05.14 0 0 7049

Nekem nagyon szimpatikus,  hogy minden felvetésed mögé igyekszel statisztikát tenni (más szóval valamivel érvelni és alátámasztani) 

viszont azt hiszem,  a valóság kicsit egyszerűbben működik, Tamawashi esetében mindenképpen.    Vannak versenyzők, akik egy- egy

versenyen (vagy csak azon belül)  alkalmanként nagyon jók, máskor meg inkább középszerűek.     Továbbá Tamawashi talán elégedett

is az eddigi eredményeivel, sosem akarta "ostromolni az eget"  , belátta, hogy ő nem Ózeki szintű birkózó, és ennyi telik tőle.

Nem hiszem, hogy TERU és  Tamawashi között "megegyezés" lett volna,       pl. TERU tiszteli az idősebbet,   vagy valami már ok miatt. 

Ráadásul mindketten mongolok. Mongol a mongol ellen, sokkal nagyobb pusztitó vággyal lép fel, mint másokkal szemben. Sokkal inkább

piszkálja becsvágyukat egy győzelem vagy vereség, mint mindenki más ellen. Kívülről nézve én ezt látom, vagy éppen ezt "belemagya-

rázom".   Nekem Tamawashi "emberi kinézet vagy éppen előitélet alapján"   szimpatikusabb, mint a yokozuna.

Előzmény: dave_dömper (7048)