supertzar Creative Commons License 2000.02.07 0 0 472
Sziasztok,

Na látod, Sowhat, pont erre gondoltam. Enyhe pofátlanságnak érzem nem szavazni, majd jönni és okoskodni. De hogy nincs örihari, válaszolok a Crow 3 kérdésre crowe helyett.

A filmzene március legvégén jön ki a következő tracklistával:

FILTER - 'The Best Things' (edit)
ROB ZOMBIE - 'Living Dead Girl' (Naked Exorcism Mix by Charlie Clausser of NINE INCH NAILS)
THE INFIDELS (featuring Juliette Lewis) - 'Bad Brother'
KID ROCK - 'Warm Winter'
HOLE - 'It's All Over Now Baby Blue'
TRICKY - 'Antihistamine' (Forgotten By The World Mix)
STABBING WESTWARD - 'Waking Up Beside You'
SIN - 'Painful'
THE FLYS - 'What You Want'
MONSTER MAGNET - 'Big God'
DAYS OF THE NEW - 'Independent Slaves', PITCHSHIFTER - 'Everything Sucks (Again)'
THE CRYSTAL METHOD - 'Now Is The Time' (The Crystal MethodMillennium Mix)
STATIC X (featuring Burton C. Bell of Fear Factory) - 'BurningInside'
NEW AMERICAN SHAME - 'Rusted Wings'
DANZIG - 'Belly Of The Beast' (remix of 'Belly Of The Beast').

Más. Az új Maiden kislemez április 24-én jön ki. Ott már sok kérdésre választ fogunk kapni. Hangzás, nótaírás, stb.

Mondjuk a PeCsa szabadtér az E-klub után szerintem hatalmas fejlődés. Nyilván, ha ezrével mennének majd az elővételes jegyek, lehet nagyobb helyszínt is találni, de indulásnak ez nem rossz. Szerintem sem lehet megjósolni most még, hogy milyen lesz az érdeklődés, mekkora lesz a felhajtás az új Maiden album körül.

Más. Therapy szakértők, tényleg nyomják Andy Karnisék a Judas Priest klasszikus Breaking The Law dalát a turnén?

Ez a Blind Myself US tour honnan jött? Tényleg Fafara vetette fel? Honnan az infó?

Azért Fafarának, és kedves crowe kollégámnak javasolnám, hogy a Neck Sprain koncertbeszámoló - vagy recenzió, hogy gyak is értse:-)) - ügyében kicsit lapozgassa az Élő Fémet. Mondjuk úgy a szombathelyi Noisefest környékét.

gyak, miért használod a fasisztoid jelzőt MP írásaira?
Másoknak erről mi a véleménye?
Ha lehet anélkül, hogy úgy elharapózna itt a politika, ahogy a death/blackben a valláselmélet:)))