Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.02.04 0 0 72

Alaposan végigolvastam, amiket írtatok. Én is a villanykarpn végeztem nemrég. Most is a SCH-ben lakom.
Nekem si volt vizsgám bőven az EVTSZ-en, meg is buktam. Hozzátartozik, előfordul. Az egyetem sok mindenre megtanít: pl. elviselni az életben a kudracot esetleg az igazságtalanságot is. AKi nem bírja, menjen máshova. Ez nem jótékonysági intézmény. Mindent meg lehet tanulni. A pótvizsgán villanytan 1-ből síma hármast írtam, a négyesért szóbeliztem (kettesre lerontották a jegyem...)
Az sem igaz, hogy az 5 év az végig szopás, és "soha nem mennék vissza". ha rendesen tanulsz, akkor tudsz rendes szakirányt választani. negyed és ötödévben 4.5 felett volt az átlagom, szerettem azt tanulni, amit. De nem adják ingyen. Aki nem bírja a strapát, keressen másik iskolát, nem kötelező BME diplomát kapni.
persze, van amikor nem igazságos a vizsga, van mikor magas a mérce, tessék megtanulni, ha más meg tudjka csinálni, akkor te miért nem? Tudjátok, nekem egyszer sem volt keresztfélévem, pót ZH viszont sokszor, mert nem tanultam eleget. Másodszorra összekaptam magam. Aki a mai kreditrendszerben kirúgódik, az nem való oda. Egy tárgyból félévente kétszer lehet vizsgázni, vannak őszeleji vizsgák, keresztfélévek stb. Aki ezek után képtelen levizsgázni, annak nem is jár diploma ezen az Egyetemen. Keressen egy másik, könnyebb iskolát.
Nem beszélve arról, aki kiugrik az ablakon.

Netizen! Ódri!
Jól látjátok.

Halászkirály!
Neked külön köszönet, annyira igazad van, hogy nem is kellett volna írnom, de kicsit felment bennem a pumpa.

bagojj,
ez rád is vonatkozik. örülök, hogy vannak még, akik észrevették, miről szól(t) az egyetem. Nem baj, a többiek is majd rájönnek előbb-utóbb, ha nem ugrálnak ki az ablakon egy-két szívás után.

BigPig!
Nehogy már itten sajnáljunk, amiért autó elé ugrálsz! Igenis gyenge ember, aki ilyet tesz. És te erre még büszke is vagy, még jó, hogy rájöttél, hogy nem ez a megoldás. Az ember esze megáll...

Mike73!
Nem szopás az egész BME. Van, amikor szop az ember (hol nem?), az estek 95%-ban nem az iskola a hibás, ha nem tudod elvégezni...