Jokki Creative Commons License 2022.05.04 0 1 4542

:D:D:D:D elismerem....

Szent István német vitézei Deák Ferencet kormányozták bele a kiegyezésbe, hogy aztán a I. Világháborúba rángathassák. István német vitézei a Donnál vezették halálba a magyar katonákat.

Szent István német vitézei nevelték Horthyt......

Horthy elég engedetlen tanítvány volt, mert a németek kénytelenek voltak az egyik fiát balesetnek álcázva megölni, a másikat meg elrabolni, nehogy ellenállásra szólítson a német megszállás ellen.

:D:D:D:D:D:D:D:D

Szent István és a német vitézei is nagyon engedetlenek voltak, megvárták, amíg a magyar királyság 1030-tól 1541-ig súlyosabbnál súlyosabb vereségeket mérnek a német-római császárságra, majd a habsburgok alatt is hallgattak, amikor Rákóczi felemelte a szabadság zászlaját - mellesleg mit is írt Rákóczi? Ja igen: SZENT ISTVÁN ÁLTAL ADOMÁNYOZOTT SZABADSÁGJOGAINK MEGVÉDÉSÉRE. Ez is oka annak, hogy említettem, mert neki inkább hiszek mint egy magadfajtának. Ja igen Szent István német vitézei meglapultak 1848-ban is. Nyilván egészen a kiegyezésig tervezgették a Szent István által behozott német vitézek, hogy na majd ők jól kitolnak a magyarsággal.....

Nem tudom, hogy csak simán hazudsz, vagy komolyan gondolod, utóbbi esetben súlyos mentális problémáid vannak, amik drasztikus gyógykezelést igényelnek.....

Nem érted amit írtam? Vagy nem akarod érteni? Te írtad, hogy csak német és olasz nemzetségek voltak itt már a 17.-18. században.....

Én meg bemutattam, hogy nem.

De most a magam részéről tényleg lezárom ezt a témát, mert nincs értelme. Találgatni meg nem akarok, hogy a két lehetőség közül melyik lehet az oka ezen blődli ökörségek hangoztatásának.

Előzmény: merigazoi (4537)