Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.01 -2 1 17026

Gratulálok a Szögednek, végig vezetve (39 perc) nyertek!
Jobban akartak, ez is bosszantott, hogy a 6. helyért versenyben lévőként, egyértelmű célként, hazai pályán, nehogy már ők kaparjanak jobban, motiváltabbak legyenek, 2 nap pihenővel, míg mi erre készültünk 10 napig.
Nem ilyen Rashun “Sün” Davis visszatérésre számítottam az Arénában…
Értékelhetetlen volt az első félidő, szétesést, rossz kommunikációt, energia, tűz nélküli lötyögést láttam, számtalan ki nem kényszerített hibával, védekezésbeli lyukakkal, rossz helyezkedéssel, váltással, be nem ütött taktikai faultokkal stb.
Nem tudom mi volt a terv, nem láttam, hogy akarjuk megnyerni.
A 2. félidőben volt javulás, volt is honnan, ez jó kiinduló alap a következő 3 meccsre, de nem lehet félidőket az ellenfélnek ajándékozni büntetlenül, aztán zárkózni a 3. negyedben.
Amikor nálunk volt a momentum, felcsillant egy utolsó remény, gyorsan lehűtött minket is, egy távoli palánkos tripla Personstól, ott végleg eldőlt sajna.
Az nem fér bele senki ellen, hogy itthon 9!! büntetőt kihagyjunk meg 5! triplát dobunk be 20%-kal (5/24).
Sikerült szezoncsúcsot kapni pontokban (96!!!), az eddigi legtöbb Ase ellen volt (90). Ronca korrekt volt a nyilatkozatában.
Szerdán Ünnep Oroszlányban, aztán 2 fontos hazai, közte kulcs egymás elleni miatt Kecsap (4-gyel kell nyerni) tettünk róla, hogy újra előkerüljön a matekozás, számolgatás, szerencsére még a saját kezünkben a sorsunk.

A találkozó előtt köszöntött KKK U20-as gárdája volt a tegnap este talán egyetlen pozitívuma.