Rég jártam erre! De mélyen visszaolvastam és egyből képbe is kerültem.:) Stagnál a sorozat nem volt nehéz!
Karola lelépett. Nem sírok utána. Mint anya, másodszor is elhagyta gyermekét. Bravo kreatív csapat! Jó példa a fiataloknak???!!! Elmenekülni a gondok elől. Mi lenne, ha minden szülő ezt tenné? Persze ha bulizni kellett, amikor kornyikált és rázhatta a buláját, akkor minden oké volt. Elnéztem fotóját, alig láttam rajta tetkó nélküli felületet. A "celeb szemöldökív" borzasztóan áll neki. A majom segge száj, nem különben. Ha nem vigyáz, az alsó ajkába - amely úgy kiáll már -, bele fog esni az eső.
Ahogy filozofálgat magában, az Ókor nagy filozófusai forognak sírjukban! Platón meg pláne! Karola azt kérdezi magától,
hogy " én vagyok a hülye szülő? Aki képtelen szót érteni saját gyerekével? Rebeka ezeket a köröket akarja futni? Huhú, de ezt nem veszi be a gyomrom." Az enyém sem veszi be Karola kedves ahogy másokra hagyod a lányodat!
Majd az a dilemmája, hogy Rebeka lazán áll a suli dolgaihoz. Hogy felkelni sem tud egyedül. Majd elmélázik azon, hogy
" Vagy nekem kellett volna keltenem? A fenébe is, annyira fura nekem még ez az anyaszerep és bevallom kicsit idegesít is, hogy mindenre is figyelnem kell, vagy kéne ugye?" Kéne ugye bakker!
Az biztos, hogy Karola nem hagy mély nyomot bennem. Úgy fog megmaradni emlékemben, hogy elhagyta a süllyedő hajót, és a lányát is másra hagyta.......
Én személy szerint örülök, hogy Milán újra köztünk van.
Mesire marad immáron másodszor is másnak a gyereke........(Mostantól majd találgathatjuk hetekig, hogy ki az apja Rebekának?! :))
Továbbra is kitartok amellett, hogy jobban jártunk volna, ha egy évvel ezelőtt lett volna vége a sorozatnak.
Ez már csak kín szenvedés. De nem szórakoztatás. Szerintem.
Más:
Ma volt a Fókuszban, hogy Márk (Horváth Gergely) indul a május 2-án kezdődő VIP Konyhafőnök c. műsorban.
Azt nyilatkozta, hogy szeretné megnyerni a tíz millió forintot úgy mint anno sorozatbeli társa Gábor (Király Péter)