udvari Creative Commons License 2000.02.02 0 0 103
Kedves Traveller !

Tudod nekem van egy kis előnyöm egy-két ún vallásal szemben ti. tanulmányoztam öket kértem azt az istent mert te szerinted több van.
Szerintem Isten egy van és az Ábrahám Izsák és Jákób Istene.

Szóval innen köll kezdeni a dógot azaz a kályhánál.

Sajnos a Biblia azt mondja hogy Jézus Krisztus az Út az Igazság és az Élet.

Ez Dicsőség érte Istennek kizár minden más emberi ún vallást.

1.Mert jegyezd meg Barátom a vallásokat emberek találják ki pl buddha,mohamed,smith,lao ce stb.
emberek akik éltek és meghaltak és próbálták elérni Istent de nem tudták.És ki találtak önmegváltási dógokat de ezek kudarcra vannak ítélve.

2.Isten határtalan kegyelméből Megváltót küldött a földre a fiát Jézus Krisztust,de előtte is Kinyilatkoztatta magát a benne van Bibliában.

3.Tehát az evangéliumot Isten adta hogy azáltal megmeneküljenek az emberek.

Tudod az ördög sem változik meg a hazugság atyja.
Elhiteti az emberekkel hogy a biblia nem igaz így azért van pl annyi betegség a földön meg hitetelen keresztyén is.Az ördög azzal szed rá mindenkit amivel Évát is rá szedte hogy Isten nem Úgy gondolta tehát hogy Isten hazudott.
Szóval aki azt mondja hogy a Biblia nem Isten Beszéde vagy az Isten beszéde nem Igaz az hazudik és az ördög szolgája.
Tehát nézzük hogy dógozik az ördög.
meg van írva
1 Mózes 1:16-17
16 És parancsola az ůr Isten az embernek, Mondván: A kert minden Fájáról Bátran egyél.
17 De a Jó és gonosz Tudásának Fájáról, Arról ne egyél; mert a mely napon ejéndel Arról, bizony meghalsz.Mondta Isten

1 Mózes 2:1-5
1 A Kígyó pedig ravaszabb vala minden mezei Vadnál, melyet az ůr Isten teremtett vala, és monda az asszonynak: Csakugyan azt mondta az Isten, hogy a kertnek egy Fájáról se egyetek?
2 És monda az asszony a Kígyónak: A kert Fáinak gyümölcsébôl ehetünk;
3 De annak a Fának gyümölcsébôl, mely a kertnek közepette van, azt Mondá Isten: Abból ne egyetek, azt meg se illessétek, hogy meg ne haljatok.
4 És monda a Kígyó az asszonynak: Bizony nem haltok meg;
5 Hanem tudja az Isten, hogy a mely napon ejéndetek Abból, megnyilatkoznak a ti szemeitek, és olyanok lésztek mint az Isten: Jónak és gonosznak Tudói.
A SÁTÁN SEM VÁLTOZOT MEG AZ HAZUDJA MA IS OLYANOK LESZTEK MINT AZ ISTEN

VAGY TE IS ISTEN VAGY STB

Mivel az Ember halandó teremtmény Istennek Igaza Volt Van és Lesz Persze ez az ördögnek nem tetszik.

De MEG VAN ÍRVA:
Máté evangéliu 22:14 Mert sokan vannak a hivatalosok, de kevesen a Választottak.

Szia Kedves barátom

Előzmény: Törölt nick (100)