Sziasztok!
Remélem a nagy csend a viszonylagos nyugalom jele :-)
Szóval az van, hogy tavaly szerencsét hozott a drukkotok, amikor a méhnyak rákszűrésem lett rossz, és most sajnos megint szükségem van a szerencsére. Tulajdonképpen el sem hiszem, hogy ez velem történik...
A rossz cytológiám után ugye megműtöttek, és endometriózist hozott ki a szövettan. Ezt szépen kezelték azzal, hogy gyógyszeresen leállították a petefészkeket. Hát segíteni nem segített, adenomiózisom is lett, a méhem átmérője, csak az elmúlt fél évben 3 centit növekedett..., de most nem is ez a lényeg. Az endometriózis miatt folyamatos megfigyelés alatt vagyok, és a petefészkeimben 9 hónapja benne van a "sűrű bennékű képlet", ami nem szívódott fel. Úgy volt, hogy kiműtik meg körül is néznek laparaszkóppal a hasamban, hogy mi a szitu, csak még gyorsan csináltak nekem petefészek tumormarkereket. CA-125-öt, HE-4-et és ROMA indexet. A CA-125 jó lett a másik kettő nem... így amikor a műtéti időpontért mentem, nem kaptam időpontot, hanem Professzori bemutatásra kell mennem, az emelkedett tumormarker értékek miatt. Ez holnap lesz.
Nem vagyok hajlandó úgy beparázni mint tavaly, mert teljesen felesleges, ezeket a dolgokat nem tudom befolyásolni, csak hát mégis idejöttem Hozzátok. És ne haragudjatok, hogy megint itt vagyok.