tomi Creative Commons License 1998.09.18 0 0 285
Ego!

Azzal, amit másodszor leirtál - szerintem -csak egyetérteni lehet.
Ezen megjegyzésed első része miatt külön örülök, hogy Soros György magyar, nem mintha csak Ő tudná -és most a klasszikusoktól idézek- az "agyagba döngölni" a magyar tőzsdét.
Másrészt többek között ez okból nem tőzsdézem a BÉT-en már vagy két éve, ugyanis nem hizelkedem magamnak azzal, hogy az összes fundamentális okon kivül még azt is ki tudom találni, hogy valamelyik komolyabb pénzügyi csoport mikor gondol valami merészet ilyen vagy olyan irányba megrángatva a tőzsdét.
A másik ok - az előzőekkel összefügg - éppen az, amire célozgattam, nevezetesen, hogy én már kb két évvel ezelőtt sem találtam meg a fundamentális okait a BUX félelmetes ivelésének.
Véleményem szerint hosszab távon a tőzsdeindexeknek a vállalati eredményeken és részvény árakon keresztül a gazdaság fejlődését avagy nem fejlődését kell tükrözni.
Ezzel szemben a BUX évek óta külön életet él. Eleinte kifejezetten szembe mozgott a gazdasági növekedési mutatókkal, de késöbb is nagyságrendekkel gyorsabban nőtt.
Szóval én már két éve is besszre játszottam, és meguntam, hogy veszitek. Viszont azóta is folyamatosan azt hajtottam, hogy ennek csúfos vége kell, hogy legyen.
Amikor meg már kezdtük elhagyni a D. J.-t,azt meg már egyenesen humorosnak találtam.
Na egyelőre ennyit, ha gondolod folytassuk!

ÜDV