eMM Creative Commons License 2000.02.02 0 0 33
Igen jól elemezted a helyzetet,de az ISDN kártya ára nem 18K hanem 24K (legalábbis nekem) mert 24 hónapig kell rá perkálni havi 1000 pénzet. (bruttó).
Nekem kb 1 hete kötötték be,és szintén 6-7 K val töltögetek,meg stabil is ami nem rossz.

DE
Arról nem szól a matávnet szuper akciója hogy ez az árért (havi 4850 pénz 2 évig) csak a 64K-s ISDN-t teszi lehetővé!(pedig fizikailag ott a másik drót!)
SEHOL nem írják azt le hogyha duplán akarom használni, az plusz telefonköltség (a másik vonal miatt) meg dupla matávnet előfizetés!
(ami már nem akciós tehát brt 7500 pénz)
Az elender árral összevetve ez nem is sok (Az nettó 30K mindössze) de miért nem közli ezt a matáv/matávnet???
Nemhogy közli titkolja.Aztán amikor bekötik, nézel.

Miután nekem stabilnak tekinthető volt az analóg kapcsolatom a modemmemmel (33.6-os) valószínúleg sokkal olcsóbban megúszom ha veszek 1db 56K-s modemet.

De ez sem biztos.Mert mióta elindult a matáv ISDN akciója (99 december) egyre jellemzőbb lett az elbontogatás,volt hogy egy este háromszor is.
Amikor reklamáltam közölték hogy háthát ez analóg kapcsolat ez ilyen.
Amikor közöltem hogy ez eddig nem így volt,azt a bölcs választ kaptam,hogy minden elromlik 1X, biztos a modemem szar(ami eddig meg most is hibátlanul megy)

A Matávnet meg modemmel botrányosan lassú lett az utóbbi fél évben.(még a 33.6 bps sem volt kihasználható)
Most meg ISDN-en gyönyörű,ugyanaz.

Következtetés: matáv/Matávneték 1 kissé gusztustalanul "tukmálja" az ISDN-t reánk.
Magyarul ha nincs ilyened ne számíts sebességre/stabil kacsolatra a rendes vonaladon.
Kössél ISDN-t de igazán kihasználni majd csak horrorisztikus pénzekért tudod.

Előzmény: psmith (29)