Laci999
2000.02.01
|
|
0 0
757
|
Sziasztok,
Nekem is a Fortis Flieger Chronora esett a valasztasom, immaron ketto eve (feb 4-n). A pontossagarol annyit, hogy volt amikor tobb heten at ugyanazt a masodpercet mutatta, amit a telefonos pontos idoben hallottam. Ha vigyaznak ra, akkor kizart, hogy problema legyen vele. Rendeltetesszeru hasznalat eseten elnyuhetetlen... (nnnna en nem egeszen igy hasznaltam es megis muxik...) Ha ejjel is rajtam van, akkor (acelszijnal) azt a hosszabbito reszt lazabbra allitom, mert a szijakat az orahoz rogzito rugos kis bigyok nem mindig birjak a csuklo altal kifejtett erot. Regebben volt, hogy felebredtem, mert szemhejon at is tul vilagos volt a szamlap. Azota valtoztattam a dolgon... Az nagyon allat erzes, mikor a suly ami felhuzza, ugy felporog, hogy billegteti a csuklodon az automata orat, nem?? :-) Nekem ez az egyetlen kedvelt hasznalati targyam, van egyfajta varazsa szamomra. Amiota megvan, egyszer kellett szervizelni (ennek oka en voltam), akkor ki lett cserelve az uveg zafirkristalyra (egy 'hangyanyival' jobb..ennek is oka volt..), meg vettem hozza egy atlatszo alsoreszt. Erdekes egy ilyen oranal az az idoszak, amikor 'bejarodik' a szerkezet az ember kezen. Elemet meg nem kellett cserelni benne :-) |
|