Haha, azon filóztam, ki lesz az első, aki kiszúrja a Neck Sprain-t (én voltam, de helyzeti előnyöm miatt). A nevüket én már régen jól írom. Azok a képek meg legalább jók. Jaj, az emberek mindig találnak valami kifogásolni valót :)))) Valaki panaszkodott a könyvekre: hát, van igazság benne, de tudod utoljára a '70-es években megjelent non-fiction-ökről elég durva lenne írni, meg elvileg ezek, amik bekerülnek, hellyel-közel kapcsolódnak a metalhoz. Persze relatív. Meg az örök kézmosó szöveg: úgysem lehet mindenkinek a kedvére tenni. Ami engem nagyon bosszantott, az az volt, mikor megvágták a Gyűrűk Ura "kritikámat" helyhiány miatt. Arról amúgy is húzós írni, hát még ha kiveszik a cikk felét... Na, de mi is emberek vagyunk, hibázunk, meg minden. És ha nincs is Neck Sprain koncertbeszámoló, LL azért megemlíti a koncertjüket a '99-es összesítőnél.
gyaq: mi van a List Of Siebennel?!? Erre van időd, egy telefonra meg nincs?! Hogy írjak így Benefícium-os könyvekről sokak bánatára a Média Radarban?! Jut eszembe, épp most olvasom a Rockinform-os Bánfalvitól a Marilyn és én c. könyvet. Olvasta már valaki? Érdekelne a véleményetek.
Itt van Szabó András a Without Face-ből. hírek következnek: van új basszusgitáros végre, Erdős Ákos a neve, fehérvári, meg egy új szintis is: Sárik Szilárd Ózdról (...), új énekesnő, András barátnője (:))), Kiss Júlia. Kész az új videóklip az I And I-ra (halld: Power Hung(a)ry), márciustól a Z+-on, meg gondolom a Metal Box-ban is látható lesz. Február 19-én Békéscsabán 5 zenekaros fesztivál lesz: Art Of Dethronement, Grimegod, Land Of Charon, Without Face, Even Song (lemezbemutató). Ja, hallottam is mindkét új anyagot (Without Face, Even Song), és mindkettő félelmetesen... jó :))) Tavasszal Face-ék a Dying Wish-sel turnéznak, lemezbemutató: április 15, Viking klub.
Mail & Thrill!