crowe: na kellett emlegetni... szóval, ami a Norbit illeti, aki engem rosszul idéz, ezért nem kap List Of Sevent ajándékba:)))csak majd, szóval mai UN-t illeti, bátor dolog töle,(még ha nem mindig sikerül jól,) hogy a zene által keltett érzéseit írja le, és nem azt, hogy feekte pista milyen kurva jól károg, miként harmonizálnak a zongora crescendoi Röff elek vérszomjas riffjeivel a 8. szám 10. percében, stb, és nem hírdeti egy lemezrecenzióba csomagolva a vallását, beállítottságát. Nos a MHH-ban az amúgy is rövid recenziók elég szarul sikerednek, szvsz nagyjából a kbp, nagy andrás féle cikkecskék használhatóan, meg az uzseka lelkendezései.Az feltünt bárkinek is, hogy csak az általa nagyra tartott lemezekröl ír minifantasyt? Ez meg elég kell hogy legyen, hiszen tudod, milyen az ízlése, mit szeret, így a rajongó kritikából, asszem, bármilyen ember le tudja venni, hogy Uzseka azt beszerzésre ajánlja.És ez sokkal stílusosabb a vedd meg mer leszakíccsa az agyad, meg áldozhatsz sátánt vele a sarokban kuporogva ajánlóknál. Ha már gáz, az a Milán bármilyen nevetséges kritikája, cikke,interjúja vagy fasisztoid könyvajánlói. Az tényleg gáz. Na meg a koncertbeszámolók úgy általában. Lehetne itt oldalakat írni arról, mi szar a Hammerben, de hogy az Uzseka cikkei lennének, vagy a kritikái a mélypont, vagy az igazi gáz? Azt nem hiszem. Egyébként én kétszer csináltam Anneke-vel interjút a magyar koncerteken, plusz beszámolót és hát nem belezúgtam én is? Miért ne lehetnék/lehetnénk elfogultak akár a szerelmi vallomás szintjén is valaki/valami ennyire gyönyörüvel? Leszakadt volna a pofám, ha a hazai zenészpalettát kellett volna kielégíteni egy beszámolóban a koncerten lefogott riffekröl.
Na erröl ennyit. Hajrá Norbi!Ja és req-nek igazán adhatnál végre egy fotót, mert legkésöbb a tévéböl úgyis leloopunk és beszkennelünk és akkor te leszel a Szellem a gépben:)
req: ez az Opeth kurva jó. Pont. Köszi. Mivel háláljam meg? A cikkek mennek by mél, csak elötte még alszom egy kicsit.