joc_ Creative Commons License 2022.04.12 0 0 8889

Sok-sok évvel ezelőtt a munkahelynek jó viszonya volt az Erstével. Ez sok mindenben jelentkezett, többek között bankfiók is üzemelt itt, az ingatlant "tőlünk" bérelték. De sok más szál is volt. (Nem szeretnék részletekbe menni, nem egészen biztos hogy minden publikus.)

Közben nálunk a teljes vezetés lecserélődött, a maiak szájából az is elhangzott már, hogy egyáltalán nem érdekli őket az Erste. Időközben az épületet is lebontották már, így már nincs jelen az Erste a területen, de a régen megkötött dolgozói bankszámlaszerződéseket nem bántották.

Januártól újabb nagymértékű változás várható nálunk. Még azt sem tudom, hogy én itt maradok-e, illetve mivel már minden szál elszakadt a munkahely és az Erste között, el tudom azt is képzelni, hogy az Erste az eddigi kedvezményes dolgozói csomagokat is elkezdi megszüntetni.

Nekem személy szerint viszont van egy másik kapcsolódásom is az Erstével, amin ha változtatok, az havi 4-6 ezer Ft többletköltséget hoz magával.

Minderre szeretnék egy lehetőleg költséghatékony stratégiát már előre kitalálni.

Előzmény: sylvanus67 (8887)