user_af Creative Commons License 2000.01.31 0 0 43
Beírom ide is (a Törzsasztalban is elkövettem egy Windows2000 topicban, aki mindkettőt nézi, attól bocs).

Sikerült lefagyasztanom a Windows 2000 RC2-t!
A dolog egyszerű: kell hozzá egy kontakthibás IDE-kábel (40 érintkezős), 2 CD, és mindkettőt egy kábelre dugni. A lényeg, hogy amikor a BIOS autodetectje megy, még legyen érintkezés, aztán amikor beraksz egy CD-t, akkor lépjen fel a kontakthiba, és próbáld megnyitni úgy a CD-t. Biztos siker! Nem alkamazás-fagyás, hanem oprendszer. Innentől egy gombra lesz csak érzékeny: a Resetre.
Linuxnál még nem próbáltam, valszleg nem is fogom (mondjuk itt is meglettem volna nélküle, némi munkámat magával vitte), de akit érdekel, szívesen látom itt a kísérlet eredményét.
Ja, én is szeretem a Windowst. Legalábbis a Linuxhoz nem nagyon értek (láttam már, volt is a gépemen meg biztosan lesz is, most épp nincs). De ez egyértelműen HW-hiba, nem OS. A Unixok ilyenkor mit tesznek?
Mellesleg én is azokkal értek egyet, akik szerint Bill bátyó nélkül nem lenne ennyire elterjedt a számítógép. Hogy mennyire lámák használják, az más téma, én is az vagyok, bár egyes dolgaihoz úgy-ahogy értek.