Pozitiv Creative Commons License 2000.01.31 0 0 48
Először is köszi a pozitiv köszit! :)
awake mondandójához nem nagyon tudok hozzászólni mivel ő saját maga engedte rá a fájlra a jelszótörő programot én pedig úgy gondolom, hogy ez messze esik a topc-tól hiszen itt inkább arról lenne szó képes-e valaki betörni a rendszerbe, nem pedig arról, hogy saját magunk szétdúlhatjuk-e a rendszerünket. Másrészt felvetettem az egyszer használatos jelszavak lehetőségét erre viszont nem reagált senki. névtelenek a gépére való betörés az ami inkább érdekelne hiszen pont ide vág, be tud-e jutni valaki, oda nem való, a rendszerbe? És itt van a kutya elásva! A bejutás. Ezért feszegettük az Abszolút Biztonságos Jelszó kérdését! Viszont pont ez az amit a hozzászólók nagyrésze elhanyagol, a megoldás mikéntje. Mert valószinű, hogy nem elég a jelszó egyedi és kitalálhatatlan tartalma, hanem még meg kell toldani a védelmet technikai oldalról is. Erre szolgált példát a Digipass 300 amit Alex dobott be, és nekem tetszett! És a cryptocard amit ÓpiumPapa hozott fel. Sajnos érdemben nem történt meg egyik megvitatása sem. Pedig pont erre lenne jó ez a fórum. De még nincs minden veszve. Lehet vitatkozni, érvelni, bizonyitékokat felhozni. Hiszem, hogy lehet még ez a téma
Pozitiv