Hi brodaz and sistaz!
Na, ez yo! Az is valami, ha nem tévedek, ha az ember hatást tud kiváltani, nem igaz? (Éyyen a békávé!) Amúgy az a meglátásom, hogy itt még inkább vigyáznia kell az embernek, hogy mit ír. Igazság szerint én nem tartom elszálltnak azokat a kritizált kritikákat sem, amikből, megjegyzem, van mondjuk havonta 1 db - akkor már inkább elszállt, amit most írok, mivel lázas vagyok. Különben meg az a fontos, hogy őszinte legyen a dolog, nem? És felesleges magyarázkodni is, mert úgysem érdekel senkit, meg aztán az úgy már valahol kamu. Annyi az egész, hogy ez más, mint ahogy mások írnak. Nincs semmi kifogásom az itthon hagyományosnak elfogadott kritikákkal szemben, pl. Lénárd írásait nagyon bírom, szerintem ő itthon ebben az irányban a legjobb. De kell más is. Meg nincs mit tenni, amikor egy Zene megérint. Az ember nem csak azért hallgat meg egy lemezt, mert jó riffek vannak rajta. Hat rá, átérzi, megérinti. És nem azért megy el koncertre (és főleg ne azért álljon be az első sorba!!!), hogy azt nézze, hogy mekkora zenészek azok ott, vagy épp hogy mekkorákat hibáznak, vagy hogy bunkózzon, hogy hol van Chris DeGarmo...
araya: szerinted ha meghallod Araya hangját, King és Hanneman valamelyik riffjét, akkor felismered a Slayer-t? :)
fafara: hm. Szólj előbb. Különben örülne a másik is, szerinted? :)) Szóval ja, a Vikingben, Solarisban, Krokodilban van, de gondolom mindjárt lesz a Headbangerben meg a Hammerben is.
Nem tudom, kiviszi-e a terjesztő holnapra vidékre is a lapot, általában egy nappal később szokták, mint Pestre, de ki tudja. Ha mégsem, akkor bocs, javaslom, szedd elő valamelyik régi lapot, azokban is voltak szépek :)
Itt van Bánfalvi Sanyi a Neck Sprainből, hozott nekünk valamit! Amúgy tudtátok, hogy tagcsere van náluk?! De attól még ők az egyik legkirályabb magyar extreme modern metal banda, és tényleg nem csak azért írom, hogy itt vigyorogjon :))))