Laci999 Creative Commons License 2000.01.31 0 0 148
Egy lány és egy fiú története. (A lány az ismerősöm. A fiu en lennek..) Szóval szépen összeismerkedtek, mindketten szimpatikusnak találták egymást. Röpködtek a levelek (immar 3 honapja), fényképcsere megtörtént. Egyre inkább a személyes találkozásra terelődtek a szavak. (en tereltem oda, mert o felt kisse, hogy esetleg le fogok lepni ha nem is a talalkozaskor, de nem sokkal utana) Többször beszéltek telefonon, aztán egyszercsak eljött a nap, találkoztak egymással. A randevú egesz nap tartott. Tulajdonkepp baratsagrol es akar vmi tobbrol volt szo. A lany az allomason vart volna, de megeloztem es en vartam Ot. Mikor meglattam, akkor egy icipicit meglepodtem: a keprol nem tudtam megallapitani, hogy szep-e es a kepminoseg rossz, vagy eleg jol felismerheto a kep es akkor nem csunya, de nem is a tokely (igazibol nem szamitott) es eloben lattam, hogy az utobbi eset. Az allomasrol hozzajuk mentunk. Utkozben eleg nehezen ment a tarsalgas, ezt mondjuk tudtuk, hogy igy lesz. Naluk sem tortent kulonosebb dolog, beszelgettunk, tv-ztunk (a kedvenc sorozatat), megismertem jopar tagjat a csaladjanak, de igazabol az ovatossag megmaradt. Aztan este az allomashoz visszafele menet mar kicsitt nyitottabb volt a beszelgetes, de sajna mar elment a nap, nem lehetett folytatni. A nap folyaman szomoru modon elegge belehabarodtam, mert semmi csalodast nem okozott, amit neten latni lehetett belole az a valosagban is tenyleg olyan volt. Ezek utan a tobbi eleg hulyen jott ki, mert en mar a vmi tobbre is gondoltam es kerdeztem is, hogy o mit gondol.. de nem szolt semmit. Eleg nagyot csalodtam benne, mert tobb oszinteseget vartam az egyszeru hallgatasnal egy 'barattol'. Csak napokkal kesobb sikerult kicsikarni a valaszt: baratsag tovabbra is, tobb annal soha. Soha? Soha. Miert? Sok dolog miatt, de hosszu, meg nem is telefontema, blablabla... Ok, akkor ird meg levelben. A level megerkezett, de a miertre nem volt benne a valasz.
Nekem kicsit masok a fogalmaim a baratsagrol es az oszintesegrol, volt errol is szo koztunk, egyetertett..
Koszi szepen. Azert elgondolkodtato, hogy akivel elbeszelget az ember arrol, hogy igazabol belul a lenyeg, az ezek utan a legelso talalkozast kovetoen kijelenti: soha. Meg megprobalom kiszedni belole a miertemet, azutan lehet, hogy otthagyom ot a baratsagaval egyutt. A ritka talalkozasok hive, nem kimondottan miattam csak, hanem mert neki eleg a csevegosdi. Az viszont szerintem keves egy olyan kapcsolathoz, amit baratsagnak lehet nevezni. Hihetitek, hogy a sertett onerzet beszel belolem a kosar miatt, pedig nem, van olyan baratnom a neten, aki ha nincs sok km tavolsag, akkor talan tobb is lett volna es most szimlan baratok vagyunk a lehetosegeinkhez kepest. O lassan mar feleseg lesz, de ez picit sem zavar minket abban, hogy jokat beszelgessunk. Pedig Tole aztan nagyon nehez kosarat kaptam. Elobbi lanyt kb 6 honapja, utobbit cirka 1,5 eve 'ismerem'.
Mindket tapasztalato pozitivnak konyvelem el, mert mindket lany szamomra kedves termeszettel bir. Mas kerdes, ha nem jovok be a randis lanynak vmi miatt es visszahuzodik egy nagyobb tavolsagra. Ez van. A kozosen irt forgatokonyvunkben nem szerepelt ilyen akadaly, de ha mar van, el kell fogadni -> odebballni. Nem muszaj enegem elviselnie senkinek.

elnezest kerek ha vhol elmasztam a tematol.

Laci